Elena Anghel Stănilă – Fondator și Manager General

Elvira Cucu-Dumitrescu – Responsabil comunicare

Nicolae Tașbac – Responsabil financiar

Patricia Dima – Psiholog Md.

Iubesc enorm copiii, motiv pentru care am două meserii care îmi aduc multe satisfacții și împliniri profesionale: sunt profesor în învățământul primar și psiholog educațional. Am absolvit cu bucurie Liceul Pedagogic și am încheiat cu rezultate foarte bune Facultatea de Psihologie și Masterul de Psihologie școlară, consiliere educațională și vocațională. Sunt coautor și autor de articole și materiale de specialitate. Life Up este locul în care, sub pălăria de psiholog, realizez intervenții psihoeducaționale cu și în folosul copiilor, adolescenților, părinților și adulților care doresc să-și optimizeze viața personală și profesională.

Iza Mihăilă – Psiholog Md.

Am studiat dreptul și psihologia, aprofundând programele formative cu masterate, unul dintre acestea fiind de Psihologie școlară, consiliere educațională și vocațională. Am lucrat cu copiii în cadrul unor programe de dezvoltare personală și prevenție a comportamentelor problematice încercând să îmbin cu folos toate informațiile și abilitățile dobândite. Și pentru că m-a fascinat întotdeauna lucrul cu copiii și familiile, urmez în prezent un program formativ în Psihoterapia sistemică de familie. În cadrul echipei Life Up ajut părinții să depășească numeroasele provocări pe care copiii și adolescenții le ridică, să devină părinți mai buni și mai adaptați nevoilor copiilor lor, oferindu-le în felul acesta un model frumos și bun de dezvoltare personală pe tot parcursul vieții. Serviciile de logopedie fac și ele parte din portofoliul personal.

Florența Bolboașă – Psiholog Md.

Sunt un om căruia viața i-a oferit șansa să afle cine este și ce-și dorește cu adevărat. Experiența cunoașterii de sine este fascinantă și presupune un drum lung, câteodată dureros, dar foarte necesar pentru creșterea și dezvoltarea noastră ca oameni. Sunt psiholog educațional cu experiență îndelungată de servicii medicale dedicate persoanelor vârstnice. Lucrez cu bătrânii care au nevoie de îndrumare, dar și cu adulți și copii, care doresc să gestioneze eficient provocările vieții. În cadrul echipei Life Up ofer de asemenea servicii psihoeducaționale și de orientare vocațională copiilor, adolescenților, părinților și adulților care doresc să-și optimizeze viața pe toate palierele sale.

Corina Pînzaru – Psiholog MD, Profesor matematica clasele V-VIII

După primii ani petrecuți ca profesor de matematică de gimnaziu, în complexa rețea de colaborări cu elevi, cu părinți și colegi, am descoperit cât de importantă este legătura interumană, dezvoltarea personală pe toate planurile, dincolo de transmiterea și acumularea de cunoștințe. Am aprofundat acest domeniu în cadrul facultății de psihologie și al mai multor cursuri și programe de formare în domeniul educației, evaluării, consilierii și orientării copiilor și adolescenților. Știu că fiecare persoană (copil sau adult) are un ritm, un stil, înclinații, aptitudini și experiențe personale unice și potențialul fiecărui elev poate fi valorificat pentru a face întâlnirea cu matematica utilă și chiar plăcută, cu achiziții clare și de durată.

Cornelia Surlariu-Pasăre – Psiholog MD

Sunt psiholog cu specializare în Psihologie educațională și consiliere scolara și am peste 10 de experiență în domeniul educațional. Iubesc copiii, sunt părinte la rândul meu și mă simt norocoasă că am șansa de a face ceea ce-mi place. Consider că implicarea noastră ca adulți și părinți în viața și educația copiilor noștri este foarte importantă și valoroasă în dezvoltarea și succesul lor. Noi suntem modelele prezentului pentru ei și avem datoria de a ne autodepăși pentru a fi demni și mândri de valorile și personalitățile pe care le vor contura în viitor.