Sunt doctor în psihologie, psiholog principal, formator și supervizor în domeniile psihologie educațională, consiliere școlară și vocațională, consiliere psihologică și psihoterapie.  Am avut șansa realizării unei lucrări de doctorat în psihologie pe o problematică cheie a dezvoltării umane, aceea a formării și asumării identității de gen la adolescenți. Am avut, de asemenea, oportunitatea de a mă inventa și reinventa ca profesionist într-un domeniu care îmi aduce satisfacții profesionale, familiale și personale, pasiunea fiind cea care mă însoțește de fiecare dată în tot ceea ce fac.

Am fondat LIFE UP – „Centru de Excelență în Psihologia Educației” într-un moment al vieții mele când am considerat că am suficient de multă informație și experiența pentru a crea o echipă capabilă să ofere la standarde înalte servicii de psihologie și consiliere în dezvoltarea umană. Cred cu tărie în puterea omului de a se crea și recrea cu propriile resurse pe tot parcursul vieții sale. Educația, înțeleasă ca proces de formare care asigură evoluția, nu începe și nu se termină cu anii de școală. Ea însoțește și determina dezvoltarea umană pe tot parcursul vieții, fiind un vector important al reușitei în toate punctele nodale ale ființării, din primii ani de viață, copilărie, adolescență până la provocările maturității și senectuții. Educația este integrativă și integratoare și are legatura cu acel cumul de roluri pe care le jucăm simultan în fiecare zi a vieții noastre, ca ființe sociale. Ea se inserează firesc în fibra intimă a umanului în societate și face să înflorească umanitatea în fiecare dintre noi.

Serviciile profesionale de înalt standard de consultanță, consiliere, terapie și formare pe tot parcursul vieții, pe care eu și echipa mea le oferim în cadrul Life Up, vin să întâmpine complexitatea de probleme a zilelor noastre și să ajute indivizii, grupurile și organizațiile să-și îndeplinească obiectivele și să-și atingă performanțele dorite.

Sănătatea fizică și psihică, împlinirea, motivația unor noi obiective și realizări pot prinde contur în fiecare dintre noi.

Elena Anghel Stănilă