Viziunea

LIFE UP există pentru a pune la dispoziția oamenilor un instrumentar concret și eficient de dezvoltare personală pe tot parcursul vieții. Viziunea noastră asupra educației este una integrativă și integratoare; educația se manifestă continuu pe tot parcursul vieții și are provocări legate de fiecare etapă de viață, de la naștere la senectute.

Misiunea

Demersurile și experiența echipei LIFE UP se desfășoară în jurul conceptului de educație umană continuă. Potențăm capacitatea de adaptare și de dezvoltare personală a oamenilor atunci când se găsesc în marile puncte personale de cotitură. Avem suma de competențe necesare pentru informarea, formarea și re-formarea umanului în fiecare dintre situațiile delicate, unice și irepetabile în care indivizii ajung pe parcursul vieții.

LIFE UP oferă o paletă de servicii de consultanță, consiliere psihoeducațională, dezvoltare personală, terapie și formare, care să ajute persoanele și profesioniștii să-și împlinească potențialul uman prin cunoaștere și autoexplorare și să-i însoțească în toate momentele cruciale de evoluție. Printr-un instrumentar științific complex ajutăm companiile să-și pună în valoare resursa umană și să obțină rezultatele dorite.