Integritate

În domeniul umanului nimic nu se poate face fără cea mai adâncă etică. Interacțiunea la nivel profund cu oamenii este un demers de o responsabilitate copleșitoare și verticalitatea morală este o condiție sine qua non. Singura regulă de la care nu există excepții este legea morală.

Competență

Dezvoltarea personală ca domeniu de expertiză a înflorit proporțional cu nevoile acute ale oamenilor, într-o lume din ce în ce mai greu de cartografiat. Selecția reală a profesioniștilor a trecut în plan secund, pentru că există piață, cerere, nevoie. LIFE UP își face o profesiune de credință din a aduna resurse cu cel mai înalt grad de calificare academică și practică pentru a menține standarde profesionale de neînlocuit.

Eficiență

Profesionalismul adevărat se poate măsura doar în rezultate concrete, în număr de recomandări personale, în soluții particulare care s-au dovedit a fi funcționale. Toate intervențiile noastre sunt realizate dintr-o perspectivă științifică, cu privirea orientată spre scop, pentru că orice problemă are undeva o soluție.

Empatie

Abordarea empatică trebuie să completeze și să potențeze competența în acest domeniu. Numai din înțelegerea autentică a contextului specific, particular de viață se pot genera soluții care să determine dezvoltarea umană, să aducă progres personal, sau să vindece.