0747 042 439

Life Up Your Life

Life Up Your Life

720,00 lei

Program de optimizare personală pentru adulți

Te invităm sa participi la programul creat de noi special pentru adulții interesați de autocunoaștere și dezvoltare personală: „Life Up Your Life!”. Vei descoperi trăiri și nevoi fundamentale, resurse dar și vulnerabilități, patternuri de interacțiune eficiente dar și dăunătoare. Vei putea conștientiza originea unor comportamente dobândite în copilărie și adaptative pentru acea perioadă dar nefolositoare astăzi și vei învăța strategii eficiente de schimbare. Vei fi artizanul propriei vieți care va deveni mai frumoasă, mai bogată în reușite și dorințe împlinite!

Metodele și strategiile de lucru pe care le folosim sunt fundamentate științific și verificate în timp, oferindu-ți garanția că poți câștiga încrederea de a ști că vei reuși și bucuria de a te simți pregătit să trăiești viața pe care o dorești.

Vei parcurge un program original, adaptat nevoilor tale, construit pe o experiență de peste 20 ani de practică la cele mai înalte standarde în psihologia educației, pentru o dezvoltare coerentă și armonioasă a intregii personalități.

Programul „Life Up Your Life!” este alcătuit din 3 module a câte 6 ore (achitate individual), însumând un număr total de 18 ore. Modulele sunt structurate astfel încât să permită atingerea obiectivelor propuse, în etape, cu feedback pozitiv de implementare de la un modul la altul. Pentru studenții la psihologie se oferă adeverință de practică.

Plata se realizează cel târziu cu 5 zile înainte de fiecare modul.

Categorie:
Detalii program

Ziua Data Ora începere Ora finalizare
sâmbătă 09 octombrie, 2021 09:30 15:30
sâmbătă 13 noiembrie, 2021 09:30 15:30
sâmbătă 11 decembrie, 2021 09:30 15:30
Coordonator program: Conf. univ. dr. Elena Anghel Stănilă
Total ore: 18 ore
Locație: Bulevardul Unirii 76, București